yazilimweb tasarim


On-line edukacija “Sigurnosne sjedalice (autosjedalice) -uvijek i bez iznimke”

Dragi roditelji, skrbnici, bake, djedovi i ostali vozači naših najmlađih,  

U četvrtak, 27.10.2022. godine s početkom u 18.00 sati, održati će se on-line edukacija „Sigurnosne sjedalice (autosjedalice) - uvijek i bez iznimke“. Edukaciju organizira Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska zajedno s Udrugom Roda, a ovim vas putem pozivamo da se pomoću sljedeće poveznice prijavite na istu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvSOK6mhu9s6lksJUq3Fs2HgnEkafcQWmoLGHJ6ei_l4eZQg/viewform Ukoliko se prijavite, na dan održavanja edukacije na vaš će e-mail stići poveznica pomoću koje ćete pristupiti ZOOM edukaciji.

Početkom svibnja ove godine u našem vrtiću je održana humanitarna akcija TOY RUN Blue Knights, a tijekom koje se provodila provjera ispravnosti postavljenih autosjedalica. Brojke su bile poražavajuće. Od 50ak provjerenih sjedalica, samo je jedna (1) bila potpuno ispravno postavljena.  Upravo zbog toga smo se odlučili uključiti upravo u ovu edukaciju.

Autosjedalice smanjuju rizik pogibije djeteta u prometnim nesrećama za 70%, a rizik od ozbiljnih ozljeda za više od 90%, no samo ako se pravilno koriste.

Prijavite se.

Detalje možete pronaći na stranicama bjelovarsko-bilogorske policije https://bjelovarsko-bilogorska-policija.gov.hr/vijesti/sigurnosne-sjedalice-autosjedalice-uvijek-i-bez-iznimke/20186