yazilimweb tasarim


Odobren projekt dogradnje

Dječji vrtić „Tratinčica“ Grubišnom Polju ponovno širi svoje kapacitete, kako bi osigurao da sva djeca imaju mogućnost upisa. Gradu Grubišnom Polju odobren projekt dogradnje Dječjeg vrtića Tratinčica, kojim će se osigurati dodatna mjesta za još jednu vrtićku skupinu.

Ukupna vrijednost projekta, kao i ukupan iznos bespovratnih sredstava, iznose 1.224.000,00 kuna. Ovo će biti prvi projekt financiran iz Nacionalnog plana oporavka u Grubišnom Polju, no nadamo se ne i posljednji.

Projektom se predviđa izgradnja dodatne sobe, odnosno dnevnog boravka s popratnim sanitarnim čvorovima te postavljanje fotonaponskog sustava za proizvodnju električne energije za vlastitu potrebu.

Projekt je prijavljen u lipnju ove godine, a projektiranje, ishođenje građevinske dozvole te izgradnja i opremanje biti će realizirana u roku 24 mjeseca od potpisa Ugovora s Ministarstvom znanosti i obrazovanja.  

Ovo je rezultat već potvrđeno dobre suradnje između Grada, Razvojne agencije AGRO i Dječjeg vrtića "Tratinčica" Grubišno Polje.