yazilimweb tasarim


Što smo sve radili…..

Aktivnosti je toliko bilo u zadnje vrijeme da nismo sve stigli popratiti objavama, pa evo kratkog pregleda.

SNJEŽNE RADOSTI: Snijega je bilo tek toliko ove zime da ne zaboravimo kako izgleda. Užitak u snježnoj idili iskoristili smo koliko smo mogli.

TEMA "POTRESI": Odgojna skupina "Vjeverice" uključila se u projekt Hrvatskog Crvenog križa "Sigurnije škole i vrtići" pripremom za izvanredne situacije kao što je potres.

MAŠKARE: I ove smo godine, na žalost, morali maškare održati unutar svojih odgojnih skupina. Ali zato su maškarane skupine bile vesele i šarene.

TEMA "POŠTA": Hrvatska pošta donirala nam je u edukativne svrhe poštanske markice i dopisnice, što smo iskoristili za istraživanje uloge pošte u našim životima. U ovom zanimljivom projektu pomogla nam je Gabrijelina baka koja radi kao poštarica.

POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA "GRUBIŠNO POLJE ZA DJECU JOŠ BOLJE!": Održana je dana 17.ožujka 2022. godine u sportskoj dvorani vrtića, a uljepšao ju je nastup "Pingvina" i "Vjeverica".

JOSIPOVO: Obilježavanju zaštitnika naše župe Sv. Josipa priključile su se odgojne skupine "Pingvini" i "Vjeverice" na prigodnom programu.

PRVI DAN PROLJEĆA: Obilježila je odgojna skupina "Pčelice" sadnjom proljetnica i drugim aktivnostima.

RADIONICA ZA RODITELJE: U sklopu projekta "Budi svoj" HZJZ BBŽ vrlo zanimljivu radionicu za roditelje pod nazivom "Psihološki razvoj predškolskog djeteta" održala je prim.dr.sc. Marija Kudumija Slijepčević, dr.med.